Breaking News

Incendiu la o gospodărie din Burla. Militarii intervin cu 5 autospeciale de stingere

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Burla, județul Suceava. Din primele informații furnizate de pompieri, incendiul se manifestă și la mai multe anexe din vecinătate.

,,Intervin la fața locului pompieri militari și civili cu 5 autospeciale de stingere. Incendiul se manifestă la nivelul unei locuințe și la mai multe anexe din vecinătate. Se lucrează pentru localizarea și lichidarea flăcărilor. Au fost suplimentate forțele și mijloacele trimise la fața locului.”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Update:

Din nefericire, o bătrână a murit în urma unui stop cardio-respirator iar alte persoane au necesitat îngrjiri medicale.

,,Pe timpul intervenției, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale. Una dintre acestea a fost preluată de către un echipaj SMURD și transportată la spital. O a doua victimă, o femeie în vârstă de 68 de ani, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Pe fondul unor afecțiuni preexistente, femeia a întrat în stop cardiorespirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, după aproximativ o oră, femeia a fost declarată decedată. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital.”, potrivit pompierilor.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.