Informare privind fluidizarea traficului rutier din Siret

În urma ședinței de marti, 19 aprilie, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava (CJSU), generată de necesitatea fluidizării traficului auto din PTF Siret, a fost deblocată parcarea administrată de DSVSA și este în curs de finalizare evacuarea autoturismelor imobilizate în zona cargo, transmit reprezentanții Prefecturii Suceava.

,,Aceste măsuri, coroborate cu suplimentarea resursei umane angrenate în operațiunile specifice de control în punctul vamal au condus la o îmbunătățire evidentă a condițiilor de trafic, în intervalul 19.04 ora 8.00 – 20.04 ora 8.00 prin PTF Siret fiind procesate 235 de autotrenuri. Din informațiile avute la dispoziție,pe sensul de intrare în țară mai sunt circa 130 de camioane (coloana de aprox. 3 km).

Autoritățile române și cele ucrainene rămân în contact permanent,astfel încât traficul în PTF Siret să fie fluidizat și optimizat, cu atât mai mult cu cât în viitorul apropiat există posibilitatea creșterii valorilor de trafic rutier de mare tonaj, în special cu ajutoare umanitare.”, a precizat Prefectura Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.