Breaking News

(FOTO) Jandarmii dorneni l-au sancționat contravențional cu 6.000 de lei pe bărbatul care a provocat incidentul de la Telescaunul Vatra Dornei

Reamintim că în după-amiaza primei zile de Paște, jandarmii au intervenit alături de pompierii și colegii de la Salvamont pentru coborârea a 51 de turiști blocați în Telescaunul Vatra Dornei.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că un bărbat din municipiul Vatra Dornei a intrat cu mașina de teren personală într-un scaun al telescaunului, în zona intermediară, unde acesta circulă la o înălțime mică față de sol. Menționăm că zona respectivă reprezintă proprietate privată și este semnalată cu indicatoare privind accesul interzis.

În acest sens, șoferul autovehiculului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5 000 de lei la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice (art.9) și cu amendă în valoare de 1 000 de lei la OUG 34/2013 privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente (art.14, lit. d), pentru pătrunderea în fond forestier și pe pajiști permanente, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava.

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.