Incendiu izbucnit la un adăpost de animale în Văratec. O femeie de 56 de ani a suferit un atac de panică

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dumbrăveni, au intervenit în această dimineață, 27 aprilie, cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale din localitatea Văratec.

,,La sosirea echipajelor, ardea generalizat adăpostul de animale cu pericol de propagare la o casă de locuit, dar și la un alt adăpost de animale.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 56 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Au ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și trei bazine din plastic. S-au degradat instalațiile sanitare și electrice. În incendiu a pierit o bovină. Incendiul a fost lichidat la ora 6:10, iar pompierii au salvat casa de locuit și adăpostul de animale învecinat.”, informează ISU Suceava.

Potrivit militarilor, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (efect termic al curentului electric).

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.