Țigări în valoare de aproximativ 126.000 lei, depistate la frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate pe linia combaterii contrabandei cu țigări, peste 10.700 pachete cu țigăride proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 126.000  lei.

Ieri, 28 aprilie 2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina și S.T.P.F. Suceava au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

,,Astfel, polițiștii de frontieră împreună cu lucrători ai Agenției Frontex, fiind sprijiniți de un echipaj din cadrul Inspectoratului General de Aviație aflat în misiune de supraveghere aeriană a frontierei de stat, au observat mai multe colete abandonate în imediata apropiere a liniei de frontieră, pe direcţia localităţii Straja, județul Suceava.

În urma cercetării zonei, s-au descoperit 5 colete voluminoase care conțineau țigări de contrabandă. Acestea au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 10.750 pachete cu țigări de proveniență Republica Moldova și duty free, în valoare de 125.775 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetărisub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate,precum și pentru documentareaîntregii activități infracționale.”, ne-au comunicat Reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

 

 

 

 

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.