Breaking News

Incendiu în municipiul Rădăuți. Un bătrân a suferit arsuri

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit sâmbătă, 30 aprilie, cu trei autospeciale de stingere, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul  Rădăuți.

Potrivit militarilor, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la locuințele învecinate.

,,Pe timpul intervenției, echipajul SAJ a acordat primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 86 de ani, care a suferit arsuri minore. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital. Au ars acoperișul casei de locuit și bunuri din interior, pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați. Au mai ars anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. Din cauza temperaturii ridicate au fost afectate și două locuințe învecinate. La prima s-au degradat aproximativ 10 metri pătrați de lambriu exterior, două ferestre și ușa de la intrare, iar la a doua locuință s-au degradat cinci ferestre. Incendiul a fost lichidat la ora 6:25, iar pompierii au salvat locuințele învecinate.”, informează ISU Suceava.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (efect termic al curentului electric).

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.