Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Aproape 600 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în minivacanța de 1 Mai

In perioada 29 aprilie – 1 mai 2022, aproximativ 200 de polițiști suceveni au acţionat în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricărui tip de faptă antisocială.

,,În această perioada poliţiştii au intervenit la 223 de evenimente, dintre care 170 sesizate prin 112. În cele 3 zile, poliţiştii suceveni au constatat 95 de infracţiuni, dintre 36 care contra persoanei, 32 contra patrimoniului, 10 la regimul siguranței rutiere şi 17 de altă natură. În urma activităților de investigații, au fost prinse în flagrant delict 6 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Faţă de 1 persoană au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, au fost depistate 3 persoane urmărite, toate la nivel național. De asemenea, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au aplicat 594 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 310.850 de lei. Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, peste 139 de polițiști rutieri au fost prezenți, zilnic și au acționat cu aparatele radar, aparatele etilotest şi drug- test, astfel fiind reținute în vederea suspendării 88 de permise de conducere și 10 de certificate de înmatriculare.”, conform IPJ Suceava

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.