Breaking News

FOTO – Gospodării mistuite de flăcări în Teșna și Udești! Două persoane au suferit atacuri de panică

Pe parcursul zilei de ieri, 2 mai, militarii Punctului de Lucru Poiana Stampei și cei ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Teșna, comuna Coșna.

,,La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, cu pericol de propagare la anexele gospodărești. Au ars casa de locuit, construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, și bunurile din interior. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: jar sau scântei provenite din coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Incendiul a fost lichidat la ora 22:00, iar pompierii au salvat anexele gospodărești.”, informează ISU Suceava.

Tot ieri seară, 2 mai, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Udești, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Udești.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat o anexă gospodărească și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

,,Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două persoane, care au suferit un atac de panică. Ulterior, acestea au refuzat transportul la spital. Au ars anexa gospodărească și acoperișul casei de locuit, corp comun, pe o suprafață totală de aproximativ 60 de metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Incendiul a fost lichidat la ora 21:10, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite.”, conform sursei citate.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.