Sursa foto Arhiva
Sursa foto Arhiva

Incendiu într-o gospodărie din Mihoveni de la un scurtcircuit

Azi-noapte, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Mihoveni, comuna Șcheia.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

,,Au ars acoperișul unor anexe (adăpost de animale și șură) pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați și acoperișul unei bucătării de vară pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Au mai ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați și s-a degradat planșeul acesteia, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit). Incendiul a fost lichidat la ora 5:10, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.”, informează ISU Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.