Evenimente rutiere soluționate de polițiști. Doi bătrâni au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale

O femeie în vârstă de 71 de ani a fost accidentată ieri, 4 mai, pe o stradă din Vatra Dornei. Potrivit datelor, aceasta era angajată în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
,,La 04.05.2022, ora 09.04, în timp ce conducea autoturismul pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, un localnic de 64 de ani a surprins și accidentat o localnică de 71 de ani, angajată în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.”, potrivit Poliției Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Tot în cursul zilei de ieri, în timp ce un bărbat de 50 de ani conducea o autoutilitară peDJ291A, pe raza comunei Zvoriștea, acesta s-a angajat în depășirea motociclului condus de un localnic de 76 de ani, care s-a dezechilibrat și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara. Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 76 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto și de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 76 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din verificările efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 76 de ani nu posedă permis de conducere pentru nico categorie auto, iar vehiculul condus de acesta nu este înmatriculat/înregistrat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural, conform sursei citate.
Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Hoț trimis 3 ani și 8 luni la pușcărie

Poliția Municipiului Rădăuți a primit spre executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.