Breaking News

Trei accidente rutiere soluționate de polițiștii suceveni. Conducătorii auto s-au ales cu dosar penal

Trei evenimente rutiere s-au produs în cursul zilei de ieri, 5 mai, pe o stradă din municipiul Suceava și în  localitățile Ilișești și Cumpărătura.

Ieri, 5 mai, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, un bărbat a surprins și accidentat un localnic de 64 de ani angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot în aceeași zi, în jurul orelor 13:04, în timp ce conducea autoturismul pe D.J.  178 pe raza localității Ilișești, la intersecția cu D.N. 17, un localnic de 43 de ani a intrat în coliziune cu autotutrismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un localnic de 59 de ani.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 59 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

De asemenea, în jurul orelor 14:25, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 2, în interiorul localității Cumpărătura, o femeie a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat, angajat în efectuarea unui viraj la stânga.

Din impact autoturismul bărbatului a fost proiectat în alt autoturism care circula din sens opus.

Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei pasagere din autoturismul condus din sens opus.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, informează IPJ Suceava.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.