(FOTO) Accident rutier în localitățile Frumoasa și Părhăuți. Trei bărbați au ajuns la spital

Astăzi, 7 mai, două evenimente rutiere s-au produs în localitățile Frumoasa și Părhăuți din județul Suceava. Trei bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Două autoturisme s-au ciocnit pe raza localității Frumoasa, în urma căruia, un bărbat în vârstă 70 de ani a fost transportat la spital.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs pe raza localității Părhăuți. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Suceava, o autoutilitară a ieșit în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, două persoane (bărbați) au fost transportate la spital.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii evenimentelor rutiere.

 

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.