(FOTO) NOU în Rădăuți! Băcănie/Restaurant Agroline, locul unde poți servi pe loc orice preparat sau îl poți lua la pachet!

De curând, în municipiul Rădăuți s-a deschis un nou concept store în industria alimentară, a preparatelor din carne care promite gustul autentic de acasă. Este vorba despre Băcănie/Restaurant Agroline, fiind locul unde poți servi pe loc orice preparat din vitrină, sau îl poți cumpăra la pachet, pentru acasă.

Rădăuțenii care i-au trecut deja pragul, au putut descoperi o gamă diversă de produse proaspete, care mai de care, necongelate, direct din fermă, din carne de porc, vită, miel și pui. La loc de cinste stau vrăbioarele, mușchiulețul, rasolul alb de mânzat, t-bone, frigărui, dar și hambuger-ul Agroline, făcut după rețeta proprie. Nu lipsesc nici tradiționalii mici bucovineni, din oaie, cât și altele. Cei care veți trece pragul acestei locații, o să descoperiți că AGROLINE nu este o simplă Băcănie, și nici un simplu restaurant. Este o Băcănie cu bucătărie, care pune accent, întâi de toate, pe calitate, prosperitate și diversitate. Preparatele sunt făcute cu mare atenție și cu multă dragoste pentru produsele tradiționale românești.

De luni până duminică, noua locație din Rădăuți este deschisă până la ora 21:00. Băcănie/Restaurant Agroline vine cu un nou concept pe scena gastronomică actuală. Ca o noutate, începând cu data de 1 iunie, va fi disponibil și un magazin online pentru livrări la domiciliu.

,,Conceptul nou se referă la faptul că vii și îți alegi ceea ce vrei să mănânci. Am deschis un Restaurant și Băcănie, un concept nou în aceeași locație. În Băcănie se regăsesc produse proaspete, făcute în abatorul din ferma noastră. Totodată, produsele proaspete de la vitrină se pot găti și în restaurant. Urmează să deschidem și un magazin online și vom putea face livrări la domiciliu. Momentan, se poate comanda doar telefonic, iar comenzile se ridică din restaurant.

Produsele sunt din ferma noastră, nu sunt congelate, iar în bucătărie folosim doar produse proaspete.

Având în vedere că suntem pe piață de mult timp, ca producători, ne-am gândit la un concept nou în zona noastră. În aceeași locație avem și Băcănia și restaurantul. Este ceva nou la noi în zonă, am văzut că se practică această idee și în țară. De aici ne-a venit și inspirația. Avem tot felul de produse care fac parte din categoria vită, porc, miel și pui, produse variate.”, ne-a declarat proprietarul Lupăștean Florin Costică.

Dacă sunteți din zonă sau dacă v-am făcut poftă, nu ezitați să mergeți în această locație pentru o masă pe cinste. Pe cei de la Băcănie/Restaurant Agroline îi puteți găsi pe strada Piaţa Unirii Nr. 5, Rădăuţi (lângă Sucursala – Banca Transilvania), sau la numărul de telefon: 0725 554 859. Totodată, cei interesați pot consulta și pagina lor de Facebook, acolo unde postează zilnic ofertele, cât și site-ul https://bacanie-restaurant.agrolinebucovina.ro.

Băcănia/Restaurant Agroline Bucovina invită românii de pretutindeni să guste preparate proaspete din carne, cu gust autentic. Servește pe loc orice preparat sau cumpără-l pentru acasă. Atât de simplu.

 

 

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava ambasadorului Franței în România, Laurence Auer

Astăzi, 27 mai, primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.