Breaking News

Material lemnos confiscat de polițiști

La 07.05.2022, orele 16.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr. 15 Vatra Dornei, desfășurând activități în cadrul acțiunii ,,Scutul Pădurii” au oprit pe raza com. Cârlibaba – DN18, o autoutilitară ce era condusă de un bărbat din orașul Borșa, jud. Maramureș.

S-a procedat la verificarea autoutilitarei constatând că bărbatul efectua un transport de material lemnos, specia molid, pentru care deținea documente de proveniență pentru cantitatea de 6,78 m.c. și avizul pentru cantitatea de 2,96 m.c.

Întrucât existau diferențe intre numărul de piese transportate și cele menționate în cele două avize de însoțire, s-a procedat la conducerea autoutilitare la sediul Ocolului Silvic Cârlibaba, unde lucrătorii silvici, au inventariat materialul lemnos, fiind constatat faptul că în realitate autoutilitara era încărcată cu cantitatea totală de 16,74 mc lemn rotund lucru specia molid, existând o diferență de 7 m.c între cantitatea de material lemnos declarată și cea transportată.

S-a procedat la sancționarea contravențională conform art. 19, alin. 2, lit. b), pct.1 din Legea 171/2010, și art.19 alin.2 indice 2 lit. a) din Legea 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de 7 mc lemn rotund rășinoase în valoare de 1.550 lei care a fost predată în custodia lucrătorilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Cârlibaba.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.