Breaking News

(FOTO/VIDEO) Un tânăr antreprenor din Fălticeni va participa la ,,Imperiul Leilor” cu o idee de afacere inedită

Update:

Episodul în care trebuia să apără tânărul antreprenor nu va mai fi difuzat în această seară. Deși în spoturile publicitare de pe ProTV se spune că va fi difuzat astăzi, aceștia vor apărea în episoadele următoare. 

În ediția de mâine seară, de la 21:30, un tânăr antreprenor în vârstă de 34 de ani, din Fălticeni, se va afla în fața celor 5 investitori de la ,,Imperiul Leilor”, cu o idee de afacere inedită. Tânărul Bogdan Rădășanu speră să obțină finanțarea de care are nevoie pentru a-și duce afacerea ,,Lumea Perdelelor” la un alt nivel, și asta pentru că „Imperiul Leilor” este locul unde speranța întâlnește experiența.

Cât despre afacere, Lumea Perdelelor este o firmă care se ocupă cu importul și comercializarea perdelelor și draperiilor atât la nivel local, prin magazinul propriu, cât și la nivel național, având peste 100 de magazine cărora le sunt vândute produsele. Ei fac diferența prin faptul că aduc saptămânal marfa comandată de la fabricile colaboratoare din Turcia. La nivel local, în afară de comercializarea în sine a materialelor, Lumea Perdelelor oferă și servicii cap-coadă: măsoară, oferă consultanță în alegerea materialelor, montează sistemele de prindere, se ocupă cu croiul și coaserea materialelor, calcă și aranjează, la final, perdelele.

,,M-am înscris la Imperiul Leilor pentru că am nevoie de un partener alături de care să ducem firma la următorul nivel.”, transmite tânărul Bogdan Rădășanu.

Dacă a primit sau nu finanțare din partea leilor, asta putem vedea în ediția de miercuri seară, 11 mai, de la ora 21.30, pe ProTV. Creatorul brandului Lumea Perdelelor nu va fi singur, ci va fi susținut de întreaga familie. Mult succes!

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului literar Lectora

Muzeul Național al Bucovinei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava și Forumul German Suceava organizează, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.