Asociația EUROACTIV: Flash mob, marş antiviolenţă și simulare de accident rutier, mâine, în Suceava

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din Sistemul de Protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV”, Asociaţia „ALECS GROUP”, Asociaţia „Plai Străbun” și Compartimentul de Prevenire și analiză din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, organizează vineri, 13 mai, între orele 1300 – 1430, un marş antiviolenţă, o simulare de accident rutier și flash mob antiviolență.

,,Acţiunea se desfăşoară în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului 2019 din perioada 9 – 15.05.2022, la a X-a ediţie şi, are ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor de decizie în vederea diminuării obstacolelor şi de prevenire a consumului de droguri, plante etnobotanice, violenţă, tutun şi accidente rutiere.

La simularea de accident rutier vor participa şi autorităţile judeţene şi conducerea judeţului, alături de reprezentanții IPJ, IȘJ, ISU, IJJ, şi reprezentanți ai societăţii civile.

La sfârșitul simulării accidentului rutier, vă invităm să luați parte la conferința de presă ce va avea loc în Sala de festivităţi de la Muzeul de Istorie al Bucovinei, unde și-au confirmat participarea mai mulţi şefi ai instituţiilor partenere

Conferința de presă va fi moderată de doamna prof. Loredana-Mihaela Ceică de la Inspectoratul Școlar Județean Suceava.

Acțiunea este sprijinită de Remat S.C. Alin For You S.R.L. ce ne pune la dispoziție 2 autoturisme pentru efectuarea simulării accidentului rutier și, de Palatul Copiilor care v-a antrana participanţii la marş la un Flash Mob antiviolenţă.

În speranța că ne veți sprijini prin promovarea evenimentului vă mulțumim și, vă aşteptăm!”, transmit reprezentanții Asociației EUROACTIV Suceava.

 

 

 

 

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.