(FOTO) ,,Lumea Perdelelor” vine mai aproape de clienții din Suceava, printr-un magazin în sistem franciză

,,Lumea Perdelelor” va deschide sâmbătă, 14 mai, de la ora 16.00, primul său magazin în sistem franciză, în municipiul Suceava. Magazinul este situat pe strada Slătioarei, nr. 2B, pe lângă restaurant Toscana, și va fi deschis clienților începând de luni, 16 mai, de la ora 8.00. Această strategie de dezvoltare vine ca urmare a creșterii brandului, a vânzărilor obținute, firma având și distribuție națională. Din anul 2015, ,,Lumea Perdelelor” a devenit si importator si distribuitor național de perdele, draperii și rejansă.

,,Dorim să multiplicăm magazinul nostru din Fălticeni care are rezultate foarte bune. Noi eram prezenți pe piața din Suceava, dar am vrut să venim și mai aproape de clienții noștrii, iar împreună cu noii parteneri dorim să acaparăm o piață cât mai mare din zona Sucevei. Promitem că o să menținem același standard de calitate și vom face tot posibilul să mulțumim cât mai mult clienții noștrii. Primii francizori Ana Maria și Ovidiu Iliescu au fost școlarizați timp de 6 luni de zile, la magazinul nostru din Fălticeni, tocmai pentru a face față cerințelor riguroase din domeniul nou de activitate.”, precizează tânărul Bogdan Rădășanu, creatorul brandului ,,Lumea Perdelelor”.

Antreprenorul a adăugat că are în plan deschiderea mai multor magazine de acest tip, în sistem franciză.

,,De altfel, dorim să deschidem magazine care vor vinde produsele nostre și care vor urma tiparul Lumea Perdelelor. Aceste magazine vor urma tiparului showroom-ului nostru, în spații de mărime mică și medie, iar vitrina clasică va fi înlocuită de o vitrină virtuală, unde pe un ecran vor fi afișate lucrările realizate de către noi. Într-un cuvânt…OPTIMIZARE!”,  a mai menționat Bogdan Rădășanu.

,,Lumea Perdelelor” este o firmă care se ocupă cu importul și comercializarea perdelelor și draperiilor atât la nivel local, prin magazinul propriu situat în Fălticeni, cât și la nivel național, având peste 100 de magazine cărora le sunt vândute produsele. Ei fac diferența prin faptul că aduc saptămânal marfa comandată de la fabricile colaboratoare din Turcia. La nivel local, în afară de comercializarea în sine a materialelor, ,,Lumea Perdelelor” oferă și servicii cap-coadă: măsoară, oferă consultanță în alegerea materialelor, montează sistemele de prindere, se ocupă cu croiul și coaserea materialelor, calcă și aranjează, la final, perdelele.

Acest brand a luat naștere acum 10 ani, în ideea de a aduce un suflu nou pe piața textilelor de interior. În toți acești ani, au reușit să creeze o rețea de peste 100 de magazine cărora le sunt vândute produsele, fiind pe lângă un furnizor, și un colaborator de bază.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, puteți urmări pagina lor de Facebook, acolo unde postează regulat, cât și pagina de site.

 

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.