Serviciul de Permise Suceava, apel către candidații programați la proba de traseu!

În perioada 16-20 mai a.c., activitatea de examinare practică a candidaților la proba de traseu va fi susținută beneficiind de aportul a 11 examinatori delegați din cadrul altor servicii publice comunitare din țară. Cei 11 examinatori delegați și cei 3 examinatori proprii își vor desfășura activitatea atât în municipiul Suceava (pentru categoriile A,B,BE, C, CE și D) cât și în municipiul Fălticeni (doar pentru categoria B), informează Prefectura Suceava.

,,Conducerea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava face apel la toți candidații care au programare în perioada 18.07 – 20.11. 2022 să manifeste disponibilitate și să dea curs solicitărilor de reprogramare pentru perioada 16.05-15.07, în caz contrar toate demersurile întreprinse până în acest moment pentru reducerea decalajului dintre data examinării teoretice și a celei practice nu vor avea finalitatea așteptată.”, se arată în comunicat.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.