Breaking News

Crucea Roșie Suceava, donații de echipamente către Spitalele din Rădăuți, Fălticeni si Câmpulung Moldovenesc

Reprezentanții Crucii Roșii Suceava au purtat discuții cu managerii spitalelor, pentru a afla care este situația instalațiilor de detectare a oxigenului din aceste unități. In urma evaluării, Crucea Roșie Suceava a demarat o campanie de strangere de fonduri pentru achiziționarea de astfel de echipamente, campanie în cadrul căreia s-au strâns aproximativ 70.000 lei. Această sumă a fost folosită pentru achiziția de senzori mobili și sisteme complete de detectare a oxigenului (centrală, senzori ficși, panou vizualizare, lampă și sistem alarmare). Produsele au fost donate către Spitalele din Rădăuți, Fălticeni si Câmpulung Moldovenesc. De asemenea, au fost donate și un număr de 12.000 măști medicale cu 3 pliuri.

,,In anul 2021, în mai multe spitale din România au avut loc incendii cauzate de nivelul ridicat de oxigen din cadrul secțiilor unde sunt folosite instalații de oxigen, în special în secțiile de boli infecțioase, pneumologie și terapie intensivă. Din păcate, în urma unor astfel de incendii au murit oameni iar alții au fost grav răniți, fapt pentru care unele secții din spitale au devenit nefuncționale.
Crucea Roșie Suceava dorește să mulțumească tuturor sponsorilor, care ne sunt alături în scopul îndeplinirii misiunii umanitare a Crucii Roșii.”, este mesajul transmis de reprezentanții Crucii Roșii Suceava pe pagina de Facebook.
Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.