Breaking News

Start în prima zi de concurs în cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național de Off Road Bucovina

În perioada 19-22 mai, la Capu Câmpului, lângă Gura Humorului, se desfășoară cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Off Road Bucovina. Conform organizatorilor, la eveniment participă aproximativ o sută de echipaje (pilot-copilot) din toată țara. Off Road Max Bucovina este denumirea oficială a competiției care se va desfășura pe perioada a trei zile. Două zile de Trophy (vineri și sâmbătă, 20-21 mai), alcătuite din două stagii de traseu prin pădure, și o zi de Trial (duminică, 22 mai).

,,Start în prima zi de concurs în cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național de Off Road. Trasee de poveste, premii substanțiale, imagini din concurs pe două monitoare uriașe, transmisii live, show cu lumini și muzică, scenă, 20.000 de W, petreceri cu DJ profesioniști, concert, o zonă de food court și mii de spectatori.”, transmit organizatorii evenimentului.

 

Doritorii pot urmări transmisia live pe pagina de Facebook a Consiliului Județean (CJ) Suceava, cât și pe pagina celor de la Campionatul Național de Off Road.

 

Sursă foto: Facebook, Campionatul Național de Off Road.
Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.