Breaking News

Video – Gospodărie distrusă de incendiu în Arbore

Aseară, 20 mai, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, înpreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Arbore, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Arbore.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul locuinței și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la o gospodărie învecinată.

,,Incendiul a fost lichidat la ora 23:40. Au ars: acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, adăpostul de animale și o magazie de lemne, construcții corp comun, pe o suprafață de 50 de metri pătrați, circa 15 metri cubi lemn de foc, materiale textile aflate în podul locuinței și altele. S-au degradat tavanul casei, obiecte de mobilier și bunuri casnice. În incendiu au pierit 15 păsări de curte (găini).

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat locuința învecinată.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava – Cpt. Alin GĂLEATĂ.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.