Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Ordin provizoriu de protecție emis de polițiști

La data de 20.05.2022, ora 18.40, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi de către o femeie de 46 ani, din orașul Vicovu de Sus cu privire la faptul că fostul său soț, de 48 ani, provoacă scandal la domiciliul său. A fost identificată femeia care a declarat verbal faptul că, în 20.05.2022, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla singură la domiciliu, fostul său soț a venit la imobilul situat în orașul Vicovu de Sus, aflându-se sub influența alcoolului, iar pe fondul unor conflicte mai vechi, a provocat scandal, a împins-o și a amenințat-o cu acte de violență.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de femeia de 46 de ani s-a constatat faptul că în cauză există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale față de persoana vătămată.

La data de 20.05.2022, ora 19.40, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

De asemenea, polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului de 48 de ani, ocazie cu care i s-a adus la cunoștință despre conținutul ordinului de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „violența în familie” și „amenințare”.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea probării activității infracționale, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.