Breaking News

Țigări ascunse în scaunul auto pentru copil, descoperite în PTF Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 400 pachete de țigări fără timbru fiscal, în valoare de 600 lei, pe care o femeie de 24 de ani le-a ascuns în scaunul auto pentru copil, în scaunul șoferului și în bagajele persoanele.

,,În data de 23.05.2022, în jurul orei 15.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, pe sensul de intrare în țară, o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 de ani, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, conducând un autoturism.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub scaunul şoferului, în scaunul auto pentru copil și în bagajele personale, cantitatea de 400 pachete cu ţigări, fără timbru fiscal, pentru care femeia nu a putut prezenta documente de proveniență.

Țigaretele, în valoare de 600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.”, potrivit I.T.P.F. Sighetu Marmației.

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.