Breaking News

ARHITECȚI ÎN DEVENIRE LA GRĂDINIȚELE CU PROGRAM PRELUNGIT ,,AȘCHIUȚĂ” ȘI ,,ALBINUȚA” DIN SUCEAVA

Ziua de 26 mai a devenit o zi a construcțiilor inedite din LEGO la Grădinițele cu Program Prelungit ,,Așchiuță” și ,,Albinuța din Suceava, deoarece d-na director prof. Dorina Vieriu, inițiatoarea Concursului ,,Arhitecți în devenire” împreună cu echipa de organizare formată din prof. Apetrei Tatiana-Livia/ prof. Sadoveac Alina și cadrele didactice de la cele două grădinițe, spijinite de părinții preșcolarilor, au realizat o expoziție-concurs. La expoziție au fost expuse lucrări din LEGO ale copiilor realizate împreună cu părinții acasă, dar și la grădiniță împreună cu cadrele didactice.

Juriul, format din arhitecții, Bianca Leonte și Florin Manole împreună cu reprezentanți ai părinților, a avut o sarcină extrem de grea, lucrările remarcându-se prin complexitatea elementelor, compoziție volumetrică, arhitecturală, urbanistică, prin creativitate și nu în ultimul rând prin delicatețe, rigurozitate, acuratețe și planeitate. Fiecare participant a fost premiat, primind certificatul ,,Micul architect” și diplome cu premii speciale.

Echipa de organizare împreună cu educatoarele de la cele 11 grupe de preșcolari participante la concurs, mulțumesc tuturor copiilor și părinților, care au dat curs invitației de a participa la acest minunat eveniment și doresc extinderea lui la nivel local și chiar județean.

Felicitări ,,MICILOR ARHITECȚI”!

Foto

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.