Breaking News

Primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava ambasadorului Franței în România, Laurence Auer

Astăzi, 27 mai, primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava doamnei Ambasador al Franței, Excelența Sa, Laurence Auer, pe scena Teatrului Municipal ”Matei Vișniec”.

 

,,Principalele considerente pentru care a fost decernat acest titlu au fost: rolul important jucat de domnia sa în realizarea Alianței Franceze la Suceava, includerea municipiului Suceava în Maratonul de Business, organizat de Camera de Comerț și Industrie Franceză, organizarea de către Ambasada Franței a Competiției de proiecte Orașe Durabile-exemple de bună practică, implicarea Excelenței Sale în gestionarea problemei legată de migranții ucraineni, ca urmare a războiului din această țară, domnia sa vizitând de mai multe ori Vama Siret și pentru proiectul de bune practici de la Ambro Suceava, Excelența Sa vizitând de mai multe ori acest agent economic important, care este pe primul loc la cifra de afaceri din municipiu, având acționariat francez.

 

În același timp domnia sa este un prieten adevărat al Sucevei și Bucovinei, promovând zona noastră. Sunt convins că relațiile dintre municipiul Suceava și Ambasada Franței vor cunoaște o dezvoltare dinamică în perioada următoare, când ne dorim să dezvoltăm colaborarea și cu alte orașe din Franța. Doamne ajută!”, a transmis primarul Ion Lungu.
Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.