Breaking News

Un nou ordin provizoriu de protecție emis de polițiști. Un bărbat din Burdujeni și-a amenințat soția cu acte de violență

Ieri, 27 mai, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 43 ani, cu privire la faptul că soțul ei de 44 ani, care se află sub influența băuturilor alcoolice, provoacă scandal la domiciliu.

,,La domiciliu a fost identificată femeia de 43 de ani care a declarat faptul că în jurul orei 10.30 a avut un conflict spontan cu soțul ei, pe fondul consumului exagerat de alcool al acestuia. Din acest motiv, acesta i-a adresat soției sale injurii și cuvinte jignitoare, a amenințat-o cu acte de violență și a încercat să o lovească, însă nu a reușit. Totodată, bărbatul a distrus mai multe obiecte sanitare din locuință.

Fiindu-i creată o stare de temere, femeia de 43 de ani a apelat S.N.U.A.U. 112 și a solicitat intervenția polițiștilor la fața locului.

S-a completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat faptul că există risc iminent pentru emiterea unu ordin de protecție provizoriu împotriva soțului, fapt pentru care s-a emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile din data de 27.05.2022, ora 13.00, până la data de 01.06.2022, ora 13.00.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „amenințarea”, faptă prev. și ped. de art. 206, alin. 1 din Codul penal și „distrugerea”, faptă prev. și ped. de art. 253, alin. 1 din Codul penal și s-a procedat la evacuarea bărbatului din locuință.”, informează Poliția Suceava.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.