Breaking News

Serviciul Rutier Suceava, amenzi în valoare de 361.688 lei și permise suspendate în urma unor acțiuni organizate în județ

În perioada 27 – 29 iunie, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost efectuate 278 testări cu aparatul etilotest și aplicate 130 de sancțiuni contravenționale în valoare de 62.173 lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 9 permise de conducere, au retras 7 certificate de înmatriculare și au constatat 19 infracțiuni la regimul rutier.

Tot în aceeași perioadă, Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul I.P.J. Suceava au organizat şi executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 518 sancțiuni contravenționale în valoare de 299.515 lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 74 permise de conducere, au retras 12 certificate de înmatriculare și au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier, informează Poliția Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.