Breaking News

Vernisajul expoziției ,,Vis de copil în casa bunicilor”, la Muzeul Național al Bucovinei

Muzeul Național al Bucovinei vă invită vineri, 3 iunie 2022, de la ora 12.00, la vernisajul expoziției – concurs de desene Vis de copil în casa bunicilor.

Aflat la cea de a XXVI – a ediție, acest proiect educațional organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, cu tema„Povestea lemnului meșteșugit”, a avut drept scop formarea cunoștințelor despre ceea ce reprezintă arta populară, meșteșugurile și obiceiurile tradiționale bucovinene.

Au participat elevi de la şcoli din județul Suceava, pe categorii de vârstă 7-11 ani și 12-16 ani, cu desene pe tema menționată și juriul a acordat premii pentru cele mai frumoase lucrări.

Comisia de jurizare, care a decis acordarea premiilor pentru cei mai talentați copii, a fost formată din profesori de specialitate de la şcolile cu cel mai mare număr de participanţi la concurs și din specialiști din cadrul muzeului.

Premiile sunt oferite de Muzeul Național al Bucovinei, potrivit unității muzeale.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.