Breaking News
Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Controale în trafic efectuate de polițiștii din Mălini pe linia prevenirii și combaterii transporturilor ilegale de material lemnos

Vineri, 3 iunie, ora 02:00, în timp ce patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Mălini, desfășura activități specifice pe raza DN2E pe raza com. Cornu Luncii, jud. Suceava, a oprit în trafic o autoutilitară condusă de către un bărbat din sat Pîraie, com. Mălini, jud. Suceava.

Autoutilitarea transporta cantitatea de 5,93 mc cherestea răşinoase specia brad, conform avizului de însoţire. Întrucât, după verificarea transportului în aplicaţia Sumal 2.0 existau suspiciuni cu privire la cantitatea transportată, s-a procedat la însoțirea acestuia la Ocolul Silvic Mălini în vederea inventarierii transportului.

În urma inventarierii transportului în cauză s-a constatat faptul că în plus faţă de cele înscrise pe aviz, era încărcată cantitatea de 1,079 mc cherestea răşinoase specia brad.

Șoferul a fostsancționat conform Lg.171/2010, iar materialul lemnos confiscat, respectiv cantitatea de 1,079 mc cherestea răşinoase, a fost lăsat în custodie Ocolului Silvic Mălini, conform IPJ Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.