Tinichigerie vopsitorie Falticeni | Marvio Car

Din nefericire, mașina noastră nu poate arăta impecabil de fiecare dată. De aceea, autovehiculul trebuie să aibă parte de anumite tratamente pentru un bun confort, care să fie de lungă durată. Dacă ești în căutarea unui service auto, atunci poți apela cu încredere la serviciile profesionale oferite de echipa Marvio Car Fălticeni.

MarvioCar este o alegere bună și de încredere atunci când ai nevoie de servicii complete și de calitate de tinichigerie vopsitorie Marvio Car, servicii de întreținere și reparații auto oferite de experți, pe măsura așteptărilor.

Angajații sunt calificați în domeniu și puteți avea încredere că vă lăsați mașina în mâinile unor profesioniști. Aceștia sunt  permanent instruiți și la curent cu metodele de reparații auto, gata să facă față oricărei provocări. Orice problemă ar avea mașina dumneavoastră, echipa Marvio Car o poate rezolva cu ușurință, iar în cel mai scurt timp, mașina ta va fi reparată și va arăta ca nouă. În felul acesta, veți economisi timp iar mașina va fi pregătită, așa cum trebuie, de drum.

Pasiune pentru mașini și servicii excelente. Serviciul de tinichigerie vopsitorie Marvio Car Fălticeni

Pe lângă alte sevicii oferite, Marvio Car Fălticeni dispune de un atelier profesional de tinichigerie vopsitorie în cadrul căruia sunt realizate reparații. Echipa beneficiază de mijloace tehnice avansate, moderne și sisteme performante pentu îndreptarea elementelor de caroserie.

Procesul prin care va trece mașina ta este unul simplu la prima vedere, dar necesită atenția și îndemânarea unui profesionist. Astfel, poți beneficia de următoarele servicii ce garantează repararea rapidă și eficientă:

  • demontarea cu grijă a pieselor caroseriei;
  • sudură în puncte, sudură și îndreptarea elementelor care țin de caroseria auto, inclusiv a celor din aluminiu;
  • polisharea caroseriei cu mașini de polishat orbitale;
  • vopsirea se realizează în 4 straturi, cu vopsele pe bază de apă din gama PREMIUM. Puteți alege din cele 3 tipuri de vopsea: normală, metalizată și mată;
  • la final, montarea la loc a pieselor.

Fă-ți o programare și convinge-te singur!

Nu mai sta pe gânduri.

Fă-ți o programare pentru mașina ta la numărul de telefon 0746 585 381, prin e-mail [email protected], sau direct la service: Strada Țărăncuței 19, 725200 Fălticeni. Marvio Car Fălticeni este locul unde mașina ta va beneficia de tratamente profesionale.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto | Eleganță și siguranță: Descoperă Balustradele din Sticlă pentru un Design unic

Eleganță și siguranță: Descoperă Balustradele din Sticlă pentru un Design unic În lumea modernă a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.