Breaking News

Vernisajul expoziției de pictură ,,Între sacru și profan”, a artistului plastic buzoian Valeriu Șușnea la Cetatea de Scaun a Sucevei

Muzeul Național al Bucovinei și Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Buzău vă invită miercuri, 15 iunie 2022, la ora 13, la Cetatea de Scaun a Sucevei, la vernisajul expoziției de pictură Între sacru și profan, a artistului plastic buzoian Valeriu Șușnea.

Expoziția, organizată în Capela Cetății de Scaun, întrunește un număr de 30 de lucrări reprezentative, realizate în ulei pe pânză, care prezintă două teme diametral opuse, într-o mișcare succesivă de la profan la sacru.

Valeriu Șușnea este autorul a numeroase expoziții personale și de grup, naționale și internaționale, printre care amintim Dialog între generații, Călătorii imaginare, Simbol 55, Sărbătoare pe simeze.

Este restaurator în pictură murală de epocă, doctor în arte plastice și decorative, profesor și realizator de emisiuni culturale de radio și televiziune.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 15 iunie – 1 august 2022, potrivit unității muzeale.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.