Breaking News

Serviciul Rutier Suceava, acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive și alcoolului

În perioada 11-12 iunie, Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul I.P.J. Suceava au organizat şi executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 235 sancțiuni contravenționale în valoare de 174.720 lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 38 permise de conducere, au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier și au retras 8 certificate de înmatriculare.

În perioada 10-13.06.2022, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat acțiuni tematice pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost efectuate 525 testări cu aparatul etilotest și aplicate 156 sancțiuni contravenționale în valoare de 64.740 lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 18 permise de conducere, au retras 11 certificate de înmatriculare și au constatat 14 infracțiuni la regimul rutier.

În ziua de 10.06.2022, Serviciul Rutier împreună cu subunitățile din teritoriu au organizat şi executat pe raza de competenţă acţiuni pentru prevenirea si combaterea neacordării priorității de trecere pietonilor, a traversării neregulamentare a pietonilor precum și verificării respectării normelor privind circulația pe drumurile publice a conducătorilor de biciclete, mopede și atelaje hipo, ocazie cu care au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale în valoare de 41.415 lei.

De asemenea polițiștii au reținut în vederea suspendării 13 permise de conducere, au retras 9 certificate de înmatriculare și au constatat 1 infracțiune la regimul rutier, informează IPJ Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.