Breaking News

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur: ,,Ca urmare a demersurilor pe care le-am făcut, a început modernizarea pe mai multe tronsoane de drumuri naționale în județ!”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur anunță că, a început modernizarea pe mai multe tronsoane de drumuri naționale în județul Suceava.

,,Ca urmare a demersurilor pe care le-am făcut, a început modernizarea pe mai multe tronsoane de Drumuri Naționale. Astfel, au început deja lucrările de modernizare pe DN17 tronsonul Ilișești- Suceava. Într-o primă etapă vor fi incluse și alte lucrări pe DN17 la Iacobeni, precum și pe DN2E Vicovu de Sus – Vicovu de Jos care urmează să deservească Punctul de Trecere a Frontierei Vicov – Crasna și pe DN 2K între orașele Solca și Milișăuți. Cei de la Drumuri Naționale vor continua lucrările și pe alte tronsoane de drum din județ.”, a transmis președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.
Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.