Breaking News

Foto – Copil de 4 ani din Ucraina, sărbătorit de pompierii militari în tabăra mobilă din Rădăuți

Din cei aproape o sută de cetățeni ucraineni, care sunt cazați în tabăra mobilă de refugiați instalată în zona stadionului din municipiul Rădăuți, 44 sunt copilași, informează ISU Suceava.

,,Copii fugiți din calea războiului, majoritatea doar cu unul dintre părinți, cu mama, iar câțiva doar cu bunica. Mulți dintre ei au ceva „vechime” în tabăra mobilă. Îi știu pe pompieri, cunosc toate ungherele și locurile de joacă, s-au familiarizat cu zona. Nu știm dacă se simt ca acasă, deși facem tot ce ne stă în putință să le oferim condițiile necesare. Dar știm că cei mici fac față mai bine acestei situații. Iar atunci când reușim să îi facem să zâmbească, la rândul lor, transmit un crâmpei de liniște sufletească și părinților.

Ieri a fost ziua lui VALENTIN.
Un alt moment propice pentru o surpriză făcută celor mici, iar pompierii militari, împreună cu voluntarii de la Salvați Copiii, au pregătit momentul. Toți copiii din tabără au fost invitați să sărbătorească, alături de Valentin, împlinirea celor 4 anișori de viață. Au cântat la mulți ani, au servit câte o felie de tort, s-au jucat și au zâmbit. La Mulți Ani Sănătoși, Valentin!”, au transmis pompierii suceveni.
Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.