Breaking News

Încep Zilele Municipiului Rădăuți! Vezi programul manifestărilor

În perioada 30 iunie – 3 iulie 2022, se vor desfășura Zilele Municipiului Rădăuți. Rădăuțenii sunt invitați să ia parte la acest eveniment care va cuprinde o serie largă de manifestări.

Manifestările vor debuta de joi, 30 iunie, de la ora 14.00, la sediul Casei de Cultură Rădăuți, cu primirea grupurilor participante la Festivalul ,,Arcanul”, ediția a XXIX-a.

,,După doi ani în care pandemia nu ne-a permis să sărbătorim Zilele Municipiului Rădăuți așa cum se cuvine, a venit momentul să anunțăm faptul că, în acest an, vom sărbători ca înainte de pandemie. Astfel, avem plăcerea să vă invităm în perioada 01 – 03 iulie, în centrul municipiului Rădăuți, pentru a petrece împreună la Zilele Municipiului Rădăuți și pentru a ne bucura de Festivalul Internațional de folclor Arcanul, ediția a XXIX-a!”, au transmis reprezentanții Primăriei Rădăuți, pe pagina de Facebook.
Mai jos puteți vedea programul complet al manifestărilor.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.