ISU Suceava face recrutări pentru admiterea la Facultatea de Pompieri și de Drept, din cadrul Academiei de Poliție “Al. I. Cuza”

,,Vrei să devii pompier? Suntem aici pentru a te ajuta să îți îndeplinești visul.”, este mesajul transmis de pompierii suceveni.

În următoarea perioadă, ISU Suceava recrutează candidați pentru a participa la concursul de admitere de la Facultatea de Pompieri și Facultatea de Drept, din cadrul Academiei de Poliție “Al. I. Cuza”.

Pentru anul de învățământ 2022 – 2023, locurile alocate Inspectoratului General pentru Situații de Urgență sunt următoarele:

  • 38 de locuri la Facultatea de Pompieri (programul de studii „Instalații pentru construcții – pompieri”) – forma de învățământ cu frecvență 4 ani;
  • 8 locuri la Facultatea de Drept (programul de studii „Drept”) – forma de învățământ cu frecvență 4 ani.

,,Dacă ai între 18 și 27 de ani și domiciliul sau reședința în județul Suceava, așteptăm cererea ta de înscriere, până la data de 8 iulie. Aceasta va fi transmisă în format electronic, la adresa [email protected], inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

În acest anunț regăsești doar o mică parte din ceea ce ai de făcut, însă știm că ți-am stârnit curiozitatea, așa că nu ezita să accesezi site-ul nostru, http://www.pompierisv.ro/Cariera/InstitutiiInvatamant.htm, acolo unde poți afla mai multe despre întregul proces de recrutare. Mult succes!”, transmite ISU Suceava.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.