Breaking News
Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Prinși la volan fără permis de conducere! Polițiștii au întocmit noi dosare penale în weekend

Trei bărbați și o femeie s-au ales cu dosare penale în cursul zilei de ieri, 3 iulie, după ce au fost prinși conducând pe drumurile publice fără permis de conducere.

Astfel, la data de 03.07.2021, orele 11:35, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești a oprit pentru control pe raza localității Reuseni, autoturismul condus de un localnic de 42 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 42 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Tot la aceeași dată, ora 15.20, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești a oprit pentru control pe raza comunei Bosanci, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un localnic.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul condus de bărbatul din comuna Bosanci are autorizația de circulație provizorie expirată.

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul comiterii infracţiunii de  „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

De asemenea, o patrulă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia a oprit pentru control pe raza comunei Ilișești, mopedul condus de un bărbat din localitatea Corlata.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din localitatea Corlata nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 03.07.2022, orele 20.15, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Solca a oprit pentru control pe DC 42A, din comuna Iaslovăț, autoturismul condus de o localnică.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, femeia din comuna Iaslovăț nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural, notează Poliția Suceava.

 

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.