Breaking News

Foto – Poliţia Suceava desfăşoară activităţi de căutare a două persoane date dispărute

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute ROMAN VIORICA, de 62 ani, cu domiciliul în mun. Fălticeni, jud. Suceava, fără forme legale în sat/com. Boroaia, jud. Suceava, care la data de 07.07.2022, orele 16.00 a plecat voluntar de la domiciliu.

Semnalmente: Înălțime 1,70 m, greutate 78 kg, față ovală, ochi căprui, păr de lungime medie, vopsit negru.

La momentul plecării de la domiciliu purta o pereche de pantaloni din stofă de culoare închisă, o bluză cu împrimeuri florale de culoare albastu iar în picioare purta pantofi de culoare mov.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

Totodată, Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute IONESI VASILE, de 80 ani cu domiciliul în orașul Vicovu de Sus, jud. Suceava care la data de 05.07.2022, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: Înălțimea de 1,70 metri, greutate de 60 kg, ochi albaștri, părul scurt, cărunt, fața ovală. Ca semn particular, prezintă o pată de culoare roșiatică de aproximativ 20 cm la nivelul gambei piciorului stâng.

Nu se cunosc detalii cu privire la articolele de îmbrăcăminte pe care acesta le purta în momentul plecării voluntare. Acesta obișnuia să poarte pe mâna dreaptă o mănușa din material textil de culoare neagră.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de Poliţie, transmite IPJ Suceava.

 

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.