Breaking News

Care sunt cei mai mari fotbaliști pasionați de jocul de Poker?

Fotbalul și pokerul au multe în comun. De la adoptarea unei strategii, până la exersarea periodică, ambele activități presupun concentrare dar și fler. Spre deosebire de sloturi online gratis, pokerul este un joc în care nu doar norocul îți pune amprenta, ci și informațiile acumulate anterior. Fotbalul, de pe altă parte, necesită o doză mai mare de efort fizic.

De la Rio de Janeiro la Londra, de la Madrid la Muntele Fiji, jucătorilor de fotbal le place să se relaxeze cu pokerul atunci când nu sunt la meci. Acesta este un fapt cunoscut de toată lumea! La fel, jucătorii de poker se imaginează ca fotbaliști, chiar dacă ciocnirea atletică dintre abilitatea dorită și puterea imaginată face ca acest lucru să fie fizic imposibil.

Care sunt cele mai cunoscute vedete de fotbal care s-au așezat la masa de poker? Vom vedea în continuare!

1) Ronaldo

Legendarul număr nouă brazilian a fost una dintre enigmele jocului. Puternic, rapid, puternic, el a devenit exact opusul tuturor acestor atribute la retragere. Cândva se zvonea că ar fi suferit un atac de panică care l-a scos din finala Cupei Mondiale din 1998, Ronaldo și-a revenit pentru a conduce țara sa, Brazilia, spre glorie în 2002, când a câștigat Gheata de Aur și răscumpărarea.

Ronaldo a intrat pe pâslă în ianuarie 2015 și 2016, de ambele ori la PokerStars Caribbean Adventure, și a încasat pe locul 26 în 2015 pentru peste 42.000 de dolari, dovedind că la pâslă poate fi la fel de mortal ca pe teren.

2) Cristiano Ronaldo

Fiind unul dintre cei mai bine plătiți sportivi, poate că este ușor de uitat că și “celălalt” Ronaldo a jucat poker.

Bineînțeles, Cristiano Ronaldo a făcut-o ca parte a unei campanii PokerStars care, în esență, a aruncat cu bani pe unele dintre cele mai mari vedete ale lumii, în încercarea de a convinge jucătorii cu aspirații să se înscrie (de menționat faptul această metodă nu funcționează niciodată în general și nu a funcționat nici în cazul lui Ronaldo).

Meciul lui CR7 împotriva lui Aaron Paul din Breaking Bad este atât extrem de fals, cât și prost jucat. Vanessa Selbst fiind “angajată” ca antrenor de poker al lui Cristiano. Dacă ai impresia că “Ronnie” și Selbst au petrecut mai mult de o secundă împreună în afara platoului de filmare, atunci ne pare rău să te anunțăm că te înșeli amarnic.

De când a intrat pe teren la PokerStars, Cristiano și-a schimbat clubul de două ori – la Juventus și la Manchester United – așa că nu e de mirare că abia a fost online pentru a înregistra târziu Sunday Million.

3) Neymar Jr.

Cea mai recentă achiziție a PokerStars este geniul fotbalului brazilian, Neymar. Fostul atacant al Barcelonei, devenit atacant la Paris St. Germain, a devenit cel mai nou membru al echipei și are un prieten celebru pe teren, în persoana ambasadorului GGPoker, Felipe Ramos.

Va juca Neymar poker după ce își va agăța ghetele de fotbal în cui? Cu siguranță! La fel ca unul dintre foștii săi coechipieri de la Barcelona, la care vom ajunge mai târziu, Neymar are toate șansele să își transforme abilitățile de pe teren în bluffuri cu trei pariuri la pâslă. Dacă nu a făcut-o deja!

4) Gerard Pique

Fostul prieten și acum dușman al lui Neymar a rămas în capitala catalană atunci când Barcelona a început să se debaraseze de superstaruri, în urmă cu câteva veri. De la plecarea lui Neymar, bineînțeles, Barce a vândut jucători precum Lionel Messi, Luis Suarez și Antoine Griezmann, dar doar Pique a rămas pe Camp Nou. Cât timp a stat acolo, însă, Pique nu a jucat pur și simplu fotbal în La Liga, ci a participat și la turnee de poker.

Pique a câștigat 668.155 de dolari în “cariera” sa de poker, cu cinci încasări, toate venite în Spania natală, între 2011 și 2019. Cel mai mare câștig al său este de 352.950 de euro pe care l-a câștigat ajungând al doilea în evenimentul EPT Barcelona, turneu cu intrare de 25.000 de euro, unde a fost în cele din urmă eliminat la heads-up pentru trofeu de Juan Dominguez.

5) Teddy Sheringham

Atacantul englez, legenda Manchester United și Tottenham Hotspur, Edward “Teddy” Sheringham este, de asemenea, un jucător de poker destul de îndemânatic, cu rezultate în valoare totală de 329.000 de dolari. Cea mai mare victorie a lui Sheringham a fost locul cinci, 118.000 de dolari, pe care l-a câștigat prin clasarea pe locul cinci la EPT Vilamoura în 2010, dar Sheringham a încasat și în Main Eventul WSOP Europe, terminând pe locul 14 pentru peste 40.000 de dolari.

Cu peste o mulțime de încasări între 2005 și 2012, Sheringham nu a mai jucat poker de câțiva ani, până la o apariție recentă într-un eveniment World Poker Tour în 2016, care însă a fost un eșec la locurile cu bani. Acestea fiind spuse, fotbalistul a dat dovadă de un adevărat curaj și determinare la masa de poker, așa că, dintre toți cei cinci sportivi celebri, l-am susține cu jetoanele noastre mai mult decât pe ceilalți.

Concluzie

Așa cum am văzut, cei mai mulți jucători de fotbal sunt pasionați și de jocurile de noroc, în special de poker. Sigur, nu îi vom întâlni prea des în cazinouri sau la întâlniri informare de joc, însă îi putem vedea la turnee de renume.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Cele mai uriașe cazinouri din lume

Topurile cazinourilor fizice din toată lumea includ mereu cazinouri din Las Vegas, dar și din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.