Breaking News

Trofeul Electricianului 2022 și-a desemnat câștigătorii! Specialiști din Suceava pe podium în cadrul competiției

27 de specialiști din Delgaz Grid și 3 tineri electricieni au urcat pe podium în finala de anul acesta. Au fost cei mai buni la cele 10 specializări din finala competiției, în care au intrat peste 120 de profesioniști.

,,Anul acesta am avut, în premieră, și o specializare destinată inginerilor, dar și deja tradiționalul Trofeu al Electricianului Junior pentru elevi de la liceele de profil din zona Moldovei.

Cele mai multe premii au ajuns la Suceava și Bacău, Botoșani și Neamț, dar trofee au mers și la Iași și Vaslui. La specializarea Dispecer energetic de distribuție, locul I a ajuns la Bacău, locul II la Suceava, iar locul III la Iași. La secțiunea pentru ingineri, locul I a ajuns la Suceava, locul II la Vaslui și locul III la Iași. Iar cele trei locuri pentru juniori au ajuns tot la Suceava.

Trofeul Electricianului are o tradiție de 45 de ani și este organizat de obicei în preajma sărbătorii Sfântului Ilie, considerat patronul și protectorul celor care activează în sectorul energetic.

Felicitări, dragi colegi!”, este mesajul transmis de Delgaz Grid.

Mai multe fotografii puteți vedea AICI.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.