Breaking News

Foto – Incendiu la o locuință din Slatina. Un bărbat de 55 ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) Valea Moldovei, Cornu Luncii, Mălini și Slatina, au intervenit astăzi, 21 iulie, cu șapte autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Slatina.

La sosirea echipajelor, ardea violent o anexă gospodărească, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Pe timpul intervenției, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava a preluat o victimă (bărbat), în vârstă de 55 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare. Ulterior, după ce i s-a acordat primul ajutor medical, bărbatul a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Au ars: adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și alte bunuri din gospodărie «circa patru tone de fân, 40 de metri pătrați (în coli) de tablă, un metru cub de cherestea, utilaje agricole etc.»

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Incendiul a fost lichidat la ora 15:20, iar pompierii au salvat casa de locuit, cu bunurile aferente, a comunicat cpt. Alin GĂLEATĂ, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.