Foto – Peste 300 de elevi jandarmi și-au depus jurământul militar în piața ,,Nada Florilor” din Fălticeni

Astăzi, 22 iulie, Piața ,,Nada Florilor” din centrul municipiului Fălticeni a fost martoră a unei noi pagini din istoria Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș”. De această dată, protagoniști au fost cei 350 de elevi jandarmi care, într-un glas, în fața reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și ai comenzii Jandarmeriei Române, au jurat credință României.
,,Pentru fiecare dintre ei momentul Jurământului militar a fost unul emoționant, dar aceleași emoții le-au avut și părinții tinerilor jandarmi. Nu am putut să nu remarcăm o umbră de emoție și pe chipul instructorilor, pentru că mâna lor de pedagogi va modela timp de 11 luni o nouă promoție de subofițeri de jandarmi, care de acum vor învăța ce înseamnă onoarea, demnitatea și camaraderia, valori definitorii pentru orice militar.
Celor mai tineri elevi le dorim succes în procesul de învățământ, să dea dovadă de perseverență, seriozitate și dăruire, iar noi îi asigurăm că le vom fi alături”, transmit reprezentanții Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” pe pagina de Facebook.
Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto: ,,Cămara Bunicii” – Un concurs a tradițiilor și gusturilor autentice la Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Bănești

Vineri, 27 octombrie, s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu”din Băneşti, comuna Fântânele, cea de-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.