Breaking News

Primăria Siret investește în infrastructura sportivă și de agrement! Centru educațional cu sală de sport și teren pentru minifotbal în apropierea Vămii Siret

Primăria orașului Siret investește în infrastructura sportivă și de agrement. Un centru educațional cu sală de sport și cu un teren acoperit pentru minifotbal se află în construcție în apropierea Vămii Siret.

,,În sprijinul sportivilor noștri derulăm un proiect european prin care realizăm o serie de investiții în infrastructura sportivă și de agrement. Centrul educațional aflat în construcție în apropierea Vămii Siret va avea în structura sa o sală de sport și un teren acoperit pentru minifotbal.

Acestea vor veni în sprijinul activităților Clubului Sportiv Zimbrul Siret. Performanța sportivă este greu de realizat, iar prin acest proiect, Primăria Siret asigură un cadrul optim de antrenament și organizare a competițiilor sportive.

Sala de sport va avea în structura sa o sală pentru competiții, o sală de forță și tribune astfel încât va fi capabilă să găzduiască atât antrenamente cât și competiții de lupte greco-romane. Investiția se va finaliza în câteva luni, iar sportivii noștri vor putea să o utilizeze, având parte de condiții mult mai bune care să-i conducă către rezultate competitive”, a transmis primarul Adrian Popoiu pe pagina de Facebook a Primăriei.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.