Breaking News

Foto – Incendiu puternic în Gura Humorului. Trei proprietăți au fost afectate iar pompierii s-au luptat ore întregi cu flăcările

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și cei ai Detașamentelor Câmpulung Moldovenesc și Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, au intervenit azi-noapte, 29 iulie, în jurul orei 00:36, cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în orașul Gura Humorului.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat o construcție din lemn. Flăcările s-au extins și la alte două proprietăți, care au fost afectate parțial.

Au ars adăpostul de animale și depozitul de furaje, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Din cauza flăcărilor, alte două proprietăți au fost afectate. La prima gospodărie, au ars peretele unor anexe construite din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și circa 100 de kg furaje. La a doua locuință, au ars acoperișul și podul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. S-au degradat pereții locuinței, elemente de mobilier, elemente de tâmplărie și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnirea incendiului a fost: foc deschis în spații închise.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:10, iar pompierii au salvat cele trei gospodării, în diferite proporții, cu bunurile aferente. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, a transmis sergent-major Radu Gabriel, din cadrul ISU Suceava.

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.