Breaking News

Peste 2900 de noi studenți la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava

Sesiunea de admitere iulie 2022 a demonstrat din nou atât popularitatea de care se bucură Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava în rândul tinerilor absolvenți de liceu, cât și atractivitatea ofertei sale educaționale. Programele oferite în această sesiune de admitere au atras peste 2900 de noi studenți la programele de licență învățământ cu frecvență și la distanță, la cele de masterat și la programele de conversie profesională.

Pe niveluri de studii, peste 1900 dintre candidații români înscriși au confirmat locul la unul dintre programele de studiu de licență (învățământ cu frecvență, învățământ la distanță, conversie profesională) și peste 600 la masterat. La fel ca în anii precedenți, acestora li se adaugă cei aproximativ 400 de etnici români de pretutindeni și cetățeni străini. Rezultatele finale au fost afișate astăzi, 28 iulie.

Pentru locurile care au rămas disponibile după încheierea perioadei de înmatriculare, se va organiza o a doua sesiune de admitere în luna septembrie, după următorul calendar:

  • Înscriere și interviu: 5-12 septembrie (fără zilele de sâmbătă și duminică) pentru specializările unde nu există probe, 5-9 septembrie, pentru specializările unde există probe;
  • Probe: 12 septembrie;
  • Afişare rezultate: 13 septembrie;
  • Depunere contestaţii: 14 septembrie, orele 8.00-12.00;
  • Afişare rezultate după contestaţii: 14 septembrie;
  • Înmatriculări/Confirmare loc (confirmarea locului prin depunerea actelor în original inclusiv pentru români de pretutindeni): 14 – 19 septembrie;
  • Afişare rezultate finale: 20 septembrie.

Toate informațiile referitoare la noua sesiune de admitere vor fi publicate pe site-ul https://admitere.usv.ro, transmit reprezentanții USV.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.