Breaking News

S-a deschis târgul de meșteri populari ,,Lume, lume…hai la târg!”, la Muzeul Satului Bucovinean

Manifestarea de tradiție intitulată ,,Lume, lume…hai la târg!” a debutat astăzi, 29 iulie, la Muzeul Satului Bucovinean. Evenimentul este organizat de Muzeul Național al Bucovinei și va fi deschis publicului până duminică, 31 iulie 2022. Pe ulițele muzeului vă așteaptă meșterii populari cu produse meșteșugite, creatori de obiecte artistice, hand made, anticari și producători de bunătăți (vinuri, sucuri, lavandă, trandafiri, miere, plăcinte, cozonaci, înghețată, etc.) pentru toate gusturile și buzunarele.

,,S-a deschis târgul de la Muzeul Satului Bucovinean, Lume, lume…hai la târg!, unde expun peste 130 de meșteri populari, expozanți, artiști, cu produse autentice din întreaga țară. Aș vrea să subliniez prezența Ansamblului Artistic Ciprian Porumbescu la acest târg, programe artistice cu dansuri din toate regiunile țării. Puteți viziona programele acestui prestigios Ansamblu în diferite zone ale satului bucovinean. De asemenea, pentru turiști, pentru suceveni este asigurat transportul cu linia 7 din centrul Sucevei, până la Cetatea de Scaun, începând cu ora 12.30 până la ora 21.00 Aveți posibilitatea să folosiți această linie de transport public local pus la dispoziție de Primăria Municipiului Suceava”, a declarat vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă.

Invitat și anul acesta, Chef Cătălin Scărlătescu va găti pentru public produsele gastronomice care l-au consacrat. Târgul va fi deschis între orele 9.00 – 20.00. Prețul biletelor de intrare: 4 lei pentru adulți, 2 lei pentru pensionari și 1 leu pentru copii, elevi și studenți.

Sursă foto: Facebook, Consiliul Județean Suceava.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.