Breaking News
Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Material lemnos confiscat de oamenii legii în Vicovu de Jos. Șoferul a fost amendat

Vineri, 29 iulie, ora 17.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce efectuau activități de patrulare și control trafic rutier pe DN2H Vicovu de Jos de pe raza comunei Vicovu de Jos, județul Suceava, au depistat autoutilitara condusă de un bărbat de 70 ani, din comuna Iaslovăț, stabilind că transportă material lemnos și că acesta nu deține aviz pentru transport.

Din acest motiv, transportul a fost condus la Atelierul de prelucrare a lemnului din cadrul Ocolului Silvic Putna, unde s-a solicitat sprijinul unui inginer silvic, din cadrul acestui ocol silvic, pentru inventarierea materialului lemnos. Cu această ocazie, s-a stabilit faptul că șoferul transporta cantitatea de 5,65 mc lemn foc rășinoase.

Cantitatea de 5,65 mc, în valoare de 689,3 lei a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Putna.

Conducătorul auto a fost sancționat conform procesului verbal de constatare a contravenției silvice conf. art. 19 din Legea 171/2010.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.