Breaking News

Aproape 8500 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Satului Bucovinean, la manifestarea ,,Lume, lume…hai la târg!”

În perioada 29 – 31 iulie 2022, la Muzeul Satului Bucovinean, a avut loc manifestarea „Lume, lume…hai la târg!”. Au participat 120 de meșteri cu produse meșteșugite, creatori de obiecte artistice, hand made, anticari și producători de bunătăți (vinuri, sucuri, lavandă, trandafiri, miere, plăcinte, cozonaci, înghețată, etc.) pentru toate gusturile și buzunarele.

Chef Cătălin Scărlătescu a gătit pentru public produsele gastronomice care l-au consacrat și nu în ultimul rând, Ansamblul Ciprian Porumbescu Suceava a susținut momente artistice.

,,În ciuda faptului că au fost multe momente cu ploaie, au pășit pragul muzeului și au fost alături de noi 8470 de vizitatori. Mulțumim tuturor celor care și-au petrecut weekend-ul alături de noi și vă așteptăm între 11 – 14 august, de această dată la Cetatea de Scaun a Sucevei, pentru un alt sfârșit de săptămână de poveste, cu iz medieval”, informează Muzeul Național al Bucovinei.

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.