Breaking News

ISU Suceava scoate la concurs 53 de posturi de soldați profesioniști (servanți)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava scoate la concurs 53 de posturi de soldați profesioniști (servanți). Termenul de înscriere este până la data de 15.08.2022, ora 14:00.

,,Cu cât suntem mai mulți, cu atât cei aflați la nevoie vor primi mai repede ajutor. Am scos la concurs 53 de posturi de soldați profesioniști (servanți). Pentru încadrarea pe posturile de soldați profesioniști (servanți), etapele de concurs vor consta în: întocmirea unui dosar de recrutare, probe eliminatorii și evaluarea performanțelor fizice. Evaluarea performanțelor fizice constă în parcurgerea traseului practic aplicativ prezentat iar probele eliminatorii  se aplică pentru verificarea existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile calității de pompier. Aceste probe constau în urcarea pe scară și deplasarea prin subsol întunecat”, transmite ISU Suceava, pe pagina de Facebook.

Toate detaliile legate de participare le găsiți aici: http://www.pompierisv.ro/Cariera/AnuntCariera.htm.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.