Breaking News

La Suceava va fi organizat un eveniment de susținere a tradițiilor și obiceiurilor din Republica Moldova „Basarabia salută Bucovina”

În perioada 19-21 august 2022, în municipiul Suceava va fi organizat un eveniment de susținere a tradițiilor și obiceiurilor din Republica Moldova, intitulat  ,,Basarabia salută Bucovina”.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean (CJ) Suceava în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Primăria Municipiului Chișinău, Primăria Orașului Cricova, Consiliul Raional Soroca, Consiliul Raional Sîngerei, Consiliul Raional Rîșcani, Consiliul Raional Ștefan Vodă, Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina.

Proiectul este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, în cadrul Programului „Cultură”.

,,Deschiderea târgului meșterilor populari, piesa de teatru și spectacolul de muzică vor fi filmate și transmise live pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Suceava”, transmite Centrul Cultural Bucovina.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.